Microblading ja kestopigmentointi


on kulmien stailausta, joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, kestävät ja luonnolliset kulmakarvat. Toimenpiteellä pystytään luomaan puuttuvia karvoja, parantamaan muotoa ja kulmien epäsymmetriaa.

Microblading tehdään manuaalisesti terällä, jossa on pienen pieniä neuloja. Se on pinnallisempi ja kestää ihosta riippuen 10-18 kk.

Kestopigmentointi tehdään koneella, jossa on neula. Se tehdään syvemmälle ja kestää noin 2-3 vuotta.

Kumpi tekniikka on sinulle parempi, riippuu lähtökohdasta ja toiveistasi. Eretin kokemuksella pääset varmasti haluttuun ja toivottuun loppulopputulokseen.

Toimenpide kestää noin 2 tuntia. Iho punoittaa ja on hieman arka toimenpiteen jälkeen. Kulmien väri on aluksi tummempi, kuin haluttu lopputulos. Paraneminen kestää noin 7-10 päivää. Sen jälkeen väri on myös asettunut ja on lähellä lopullista tulosta. Uusintakäsittely tehdään noin kuukauden kuluttua.

Raskaus ja imettäminen ovat ehdoton este toimenpiteelle. Samoin aktiivisessa vaiheessa oleva syöpä. Diabeetikoilta lääkärin lupa toimenpiteelle. Emme suosittele tiettyjen lääkkeiden, ibuprofeiinin tai aspiriinin käyttöä 24 tuntia ennen toimenpidettä. Kalaöljykapseleita ja E-vitamiinin käyttö suositellaaan lopettamaan noin viikko ennen toimenpidettä. Ei alkoholia 24 tuntiin ennen käsittelyä Ei mielellään kahvia pariin tuntiin ennnen käsittelyä.

Jatkohoito ohjeet saat aina mukaasi toimenpiteen jälkeen.

 

Aikoja näihin käsittelyihin ei voi tehdä timman kautta. Ajanvaraus ja tiedustelut puh. 040 5183181